Din această săptămână municipiul Botoșani a câștigat un nou restaurant de TOP prin deschiderea GREY, pe Pietonalul Unirii lângă Muzeul Județean de Istorie.
Elegant, cu un stil menit să respecte apropierea de frumoasa clădire a muzeului dar modern și amenajat cu rafinament, restaurantul GREY se poziționează din start în clasa premium.
Investiția reprezintă dorința unui om de afaceri din Botoșani de a crea un restaurant în care serviciile oferite să fie lipsite de problemele pe care le regăsești în majoritatea locurilor iar meniul să fie unul diferit. Designul, culorile alese, finisajele, plasarea luminilor reprezintă elemente alese pentru primul său proiect de concept design interior pentru industria HoReCa.
Bucătăria Grey este condusă de un chef cu o experiență de zeci de ani la cel mai înalt nivel în domeniu. Preparatele pe care GREY le propune sunt menite să încânte clienții cu cele mai sofisticate gusturi, pește sau fructe de mare, carne de vită de cea mai bună calitate și aleasă cu grijă de la un procesator local, fac din acestea elemente forte prin care acest restaurant se distinge de celelalte.
”Nu avem feluri de mâncare pe care oricine le face acasă pentru că ieșitul la restaurant înseamnă altceva, pe lângă ambianță trebuie să fie și cu farfurii cu preparate care să fie mai greu de gătit acasă, care să te răsfețe și să îți aducă acea stare de spirit spre care tindem toți când ieșim în oraș la restaurant”, a declarat reprezentantul GREY.
Mai puțină bere, mai mult vin! Acesta este ținta restaurantului GREY. Barul GREY deține zeci de sortimente diferite aranjate după culori, roșu, roze și alb, menținute la temperaturile recomandate de somelieri, pentru a se combina perfect cu preparatele rafinate ale bucătăriei GREY.
Și cafeaua oferită la GREY este una deosebită, aceasta fiind o selecție din cele mai fine care se pot găsi în România.
Rezervări la Restaurantul GREY se pot face la numărul de telefon 0770126126 ( și Whatsapp)
sau pe pagina de Facebook/RestaurantGREY
FOTO: Ionuț Iosub